KASTAMONU / KÜRE - Cumhuriyet İlkokulu

ANKARA GEZİSİ

Okulumuz 4. Sınıf  öğrencilerine yönelik 4/A sınıf öğretmeni Remzi KARAOĞLU tarafından planlanan Ankara Gezisi nde, desteklerini esirgemeyen Küre  Kaymakamı Muhammed Cezmi KANDEMİR,İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz YILMAZ,İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida SİNSİ çok teşekkür ederiz.Ayrıca İl Genel  Meclisi üyesi Reşat DİNLER in girişimleri ile İl  Özel İdaresinden araç tahsisi yapılmıştır. Okul Aile Birliği Başkanı  Hanife ÇELİKER ve Yönetim  Kurulu üyeleri hayırseverler  vatandaşlarımız ile temas kurarak ( Şila ÇELEBİ,Mustafa CANBAZ, Aydoğan AYDINLI, Şaban TURAN, Barış ÇETİN,Serkan SEVİNÇ,Sami KUTLU,Mehmet EREN,Hüseyin TÜRKOĞLU )öğrencilere yeme-içme vb. giderleri konusunda destek olmuşlardır . Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri adına gezimiz sırasında  emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yayın: 25.12.2023 - Güncelleme: 25.12.2023 16:19 - Görüntülenme: 55